Emisiunea din 18 februarie 2017

Editia debuteaza cu referiri stricte la subiectele arzătoare ale saptamanii. Negulescu Mircea, alias “Portocala”, alias “Zdreanță ordinară”, care a dorit prin 2011, sa fie inspector pe linia procurorilor la Inspectia Judiciară a CSM, este primul subiect abordat.
Cel de-al doilea, scurt detaliat, face trimitere la declarațiile făcute de ministrul interimar al justitiei, Ana Birchall cu ocazia bilanțului de la DIICOT.

Reiau ce am mai dezvaluit, in premiera, dar fara ecou, ca asa e la o televiziune mica si prea independenta, cine este cel care a identificat locatia unde echipele “triste” au petrecut avansarea colonelului SRI Iancu Sabin, in grad, inainte de termen, echipele triste fiind formate din procurorii DNA si ofiteri SRI (incepand cu sefimea celor doua institutii)…
Iar ultimele subiecte, care sunt, ca de obicei as putea spune, cele mai neabordate de presa romanesca.

Nu din alt motiv, doar pentru ca jurnalistii nu le inteleg importanta. Este vorba de ordonante, hotarari ale guvernului, decizii ale prim-ministrului etc. documente care va fac clara imaginea haosului la care guvernantii sunt culpabilii zilei.
O sa vedeti ca, asa cum v-ati convins de-a lungul timpului, ei sunt primii dezinteresați de respectarea legii. Probabil din indolenta si lipsa de respect fata de noi, “dobitocii” de votanți.
Vizionare placuta.

Partea 1

Partea 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *